Interview: Melissa Pons

Veldopnames van dramatische landschappen

In haar veldopnamen probeert Melissa Pons via albums over wolven, gieren en aaseters de ‘meer-dan-menselijke’-wereld te vangen. Haar werk draait om onze complexe relatie tot die wereld. De afgelopen jaren heeft Pons geluiden over de wereld verkend, van de bossen in Brazilië en Zweden tot haar thuisland Portugal. Haar nieuwe album ‘Cliffs, Vultures And Cycles Of Death’ gaat over de cyclus van leven en dood, en over de rol van gieren als aaseters binnen dat ecosysteem. Anthony Fiumara sprak haar voor GC’s Ecologiespecial in onze nieuwste editie.
Interview - Melissa Pons/GC#183

In haar veldopnamen probeert Melissa Pons via albums over wolven, gieren en aaseters de ‘meer-dan-menselijke’-wereld te vangen. Haar werk draait om onze complexe relatie tot die wereld.
De afgelopen jaren heeft Pons geluiden over de wereld verkend, van de bossen in Brazilië en Zweden tot haar thuisland Portugal. Haar nieuwe album ‘Cliffs, Vultures And Cycles Of Death’ gaat over de cyclus van leven en dood, en over de rol van gieren als aaseters binnen dat ecosysteem.
Anthony Fiumara sprak haar voor GC’s Ecologiespecial in onze nieuwste editie.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in GC #183

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!