Bindwerk Lang: Ears To The Ground

De wereld als veldopname

Van chaotisch Londen tot de zeestapels van Orkney, via de steengroeven en neolithische opgravingen van Snowdonia tot het grootstedelijk gewoel van Nairobi en Berlijn. Het zijn de plekken waar Ben Murphy je langs voert in zijn nieuwe boek ‘Ears To The Ground’ (Velocity Press), waarin hij schrijft over de rol van veldopnamen in elektronische muziek. Het gaat er vooral om dat je goed moet (leren) luisteren, zo merkt Anthony Fiumara op in zijn bespreking van het boek. Je leest het hele artikel in onze nieuwste editie.
Bindwerk Lang - Ears to the ground/GC#183

Van chaotisch Londen tot de zeestapels van Orkney, via de steengroeven en neolithische opgravingen van Snowdonia tot het grootstedelijk gewoel van Nairobi en Berlijn.
Het zijn de plekken waar Ben Murphy je langs voert in zijn nieuwe boek ‘Ears To The Ground’ (Velocity Press), waarin hij schrijft over de rol van veldopnamen in elektronische muziek.
Het gaat er vooral om dat je goed moet (leren) luisteren, zo merkt Anthony Fiumara op in zijn bespreking van het boek. Je leest het hele artikel in onze nieuwste editie.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in GC #183

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!